.1

Kies een datum, tijd en pietenduo naar wens in het reserveringssysteem.

.2

Vul bij uw reservering de informatie nauwkeurig en volledig in, zodat de pieten hier op in kunnen spelen.

.3

Bevestig en betaal uw reservering. U ontvangt van de reservering een bevestiging per e-mail.

.4

U ontvangt per e-mail een link naar de live-verbinding (Google Meet). 

.5

We vragen u tijdig in te schakelen via de link. Zodra de pieten live inschakelen kan het heerlijk avondje beginnen!

VIDEOBELLEN | 5 MINUTEN | €7,50

Het liefst komen onze Pieten bij u thuis tijdens pakjesavond, maar helaas is dat dit jaar niet mogelijk. Het coronavirus gooit ‘roet’ in het eten…

Maar… Sinterklaas laat zijn verjaardag niet zomaar voorbij gaan en daarom is het dit jaar voor het eerst mogelijk om live te videobellen met de Pieten van Sint Zierikzee! Een ware primeur dus!

Wist je dat ook Sinterklaas een aantal gaatjes in zijn agenda heeft vrijgelaten voor een livestream? Bekijk snel de mogelijkheden via onderstaande knop, want vol = vol!

Reserveer nu een Livestream met Sint Zierikzee!

Momenteel enkel beschikbaar op 5 december

TOCH NOG PIETEN IN DE WOONKAMER!

Met een Livestream haalt u tóch de Pieten van Sint Zierikzee in uw woonkamer, maar dan dus wel ‘coronaproof’! En dat maakt het ‘Sinterklaas gevoel’ natuurlijk nog net even wat completer.

Sluit uw laptop, met behulp van een HDMI kabel, aan op uw televisie. Of, cast vanaf uw telefoon of tablet de livestream naar de Chromecast van uw televisie. Zo komen we goed in beeld en lijkt het alsof we er ‘gewoon’ bij zijn dit jaar!

VOOR WIE & WAAR ZIJN DE CADEAU’S?

Tijdens de livestream vertellen onze Pieten graag wat over de kinderen en waar de Pakjespieten de cadeau’s verstopt hebben! Het is dus belangrijk dat u deze informatie aan ons doorgeeft bij het maken van uw reservering. Vul dus even het dagboek van Piet aan door aan te geven:

– Welke kinderen de pieten treffen (namen & leeftijd);
– Waar de kinderen de cadeau’s kunnen vinden.

Uiteraard kunnen wij ook andere onderwerpen aanhalen tijdens de livestream. Geef dit even aan bij het maken van de reservering en dan pakken we het op. Probeer er wel rekening mee te houden dat het binnen de 5 minuten past.

De livestream verbinding zullen wij via Google Meet verzorgen. Hiervoor dient u enkel de – per e-mail toegezonden – link te openen.


Om teleurstelling te voorkomen, willen wij u vragen voorafgaand van de livestream uw WIFI-verbinding, camera en microfoon goed te controleren en testen.