Cadeaus bezorgen

PAKJESPIETEN VOOR DE DEUR | 2-3 MINUTEN | €10,50

Het is en blijft toch wel dé belangrijkste taak van de pieten: het bezorgen van de cadeaus! Gelukkig kan Sinterklaas vertrouwen op de pieten van Sint Zierikzee, want zij gaan maar al te graag langs alle lieve kinderen op Schouwen-Duiveland! 

De pieten komen langs met pakjes, maar uiteraard nemen de pieten ook eventjes de tijd voor een foto, een liedje of zelfs een dansje!


Huisbezoek – kwartier

2 PIETEN BIJ JULLIE THUIS | 15 MINUTEN | €25,50

De echte pieten van Sint Zierikzee bij jou in de woonkamer? Dat kan! Tijdens een huisbezoek van een kwartier komen er twee enthousiaste pieten bij je langs. Naast de pakjes nemen zij een heleboel gezelligheid en vrolijkheid met zich mee!

In de tijd dat de pieten bij jullie thuis zijn brengen zij de cadeaus, zingen – samen met de kids – liedjes en bespreken zij al het leuks! Tegen het einde van het bezoek wordt er samen een hulp-Sinterklaas aangewezen die het verdelen van de pakjes mag verzorgen. 

Huisbezoek – HALFUUR

2 PIETEN BIJ JULLIE THUIS | 30 MINUTEN | €50,50

De echte pieten van Sint Zierikzee bij jou in de woonkamer? Dat kan! Tijdens een huisbezoek van een halfuur komen er twee enthousiaste pieten bij je langs. Naast de pakjes nemen zij een heleboel gezelligheid en vrolijkheid met zich mee!

In de tijd dat de pieten bij jullie thuis zijn brengen zij cadeaus, zingen – samen met de kids – liedjes en bespreken zij al het leuks! Daarnaast gaan ze leuke dingen doen. Denk hierbij aan: dansen, spelletjes spelen of zelfs een verhaaltje voorlezen! Tegen het einde van het bezoek wordt er samen een hulp-Sinterklaas aangewezen die het verdelen van de pakjes mag verzorgen.

Huisbezoek met SINT en Piet

SINT MET PIET BIJ JULLIE THUIS | 30 MINUTEN | €60,50

Wil jij dat de enige echte Sinterklaas bij jullie thuis op bezoek komt? Zorg dan dat je er snel bij bent, want Sinterklaas heeft een drukke agenda! Mocht het lukken om in die agenda te komen, dan neemt Sinterklaas ook nog eens een piet van Sint Zierikzee mee!

In de tijd dat de Sint en zijn piet bij jullie thuis zijn brengen zij cadeau’s, zingen – samen met de kids – liedjes en bespreken al het leuks! Uiteraard is Sinterklaas erg nieuwsgierig naar hoe het met de kids gaat en daarom heeft hij ook zijn grote boek met zich mee!