.1

Zorg dat je voor 20 november of 3 december het aanvraagformulier invult.

.2

Vul bij jouw aanvraag de informatie nauwkeurig in, zodat de pieten hier op in kunnen spelen.

.3

Bevestig en betaal jouw aanvraag. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

.4

Je Ontvangt de videoboodschap op 21 november of 4 december.

.5

De videoboodschap versturen wij via Whatsapp.

PERSOONLIJK INGESPROKEN | 2-3 MINUTEN | €5,00

In 2019 begonnen we voor het eerst met het opnemen van persoonlijke videoboodschappen. En dat bleek een succes! Want, zeg nu eerlijk, hoe makkelijk is het om via deze website informatie in te vullen in ons dagboek? Deze informatie nemen onze pieten mee in hun video en versturen ze vervolgens eenvoudig naar u via WhatsApp.

In de korte videoboodschap kunnen we de perfecte aftrap van pakjesavond aankondigen, maar het is natuurlijk ook leuk om een verhaal te hebben bij het schoentje zetten. O, kom er eens kijken… wat de Pieten te vertellen hebben via de videoboodschap!

Vraag nu een videoboodschap aan van Sint Zierikzee!

WAT MOGEN DE PIETEN VERTELLEN?

Zoals genoemd mag je zelf het ‘Dagboek van Piet’ aanvullen met informatie over jouw kinderen. Wat zijn de namen van de kinderen, hoe oud zijn ze en hebben ze leuke hobbies? Daarnaast vinden de Pieten het leuk om complimenten te geven en positieve momenten aan te halen. Wellicht heeft jouw kind pas een zwemdiploma behaald of lukt het hem/haar om nu zonder zijwieltjes te fietsen.

Die informatie willen de Pieten natuurlijk graag weten! Geef het aan ons door bij uw aanvraag maar probeer er rekening mee te houden dat de Pieten dit in de 2 tot 3 minuten kunnen vertellen.


LEVERTIJD & OPNAMES

We willen graag een mooie videoboodschap voor u maken, daarom vragen we de aanvraag tijdig in te dienen. Hierbij hanteren we de volgende data:

– Is jouw aanvraag binnen
vóór 20 november , dan zorgen wij ervoor dat je de videoboodschap uiterlijk 21 november heeft ontvangen.

– Is jouw aanvraag binnen
vóór 3 december, dan zorgen wij ervoor dat je de videoboodschap uiterlijk 4 december heeft ontvangen. 

De videoboodschap versturen wij via WhatsApp, waardoor deze eenvoudig is te openen via jouw telefoon. Zorg er dus voor dat je bij de aanvraag een mobiel telefoonnummer vermeld waarop je via WhatsApp bereikbaar bent.