.1

Zorg dat u voor 4 december het aanvraagformulier invult.

.2

Vul bij uw aanvraag de informatie nauwkeurig in, zodat de pieten hier op in kunnen spelen.

.3

Bevestig en betaal uw aanvraag. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

.4

U Ontvangt de videoboodschap op 4 december.

.5

De videoboodschap versturen wij via Whatsapp.

PERSOONLIJK INGESPROKEN | 2-3 MINUTEN | €5,00

In 2019 begonnen we voor het eerst met het opnemen van persoonlijke videoboodschappen. En dat bleek een succes! Want, zeg nu eerlijk, hoe makkelijk is het om via deze website informatie in te vullen in ons dagboek? Deze informatie nemen onze pieten mee in hun video en versturen ze vervolgens eenvoudig naar u via WhatsApp.

In de korte videoboodschap kunnen we de perfecte aftrap van pakjesavond aankondigen, maar het is natuurlijk ook leuk om een verhaal te hebben bij het schoentje zetten. O, kom er eens kijken… wat de Pieten te vertellen hebben via de videoboodschap!

Vraag nu een videoboodschap aan van Sint Zierikzee!

WAT MOGEN DE PIETEN VERTELLEN?

Zoals genoemd mag u zelf het ‘Dagboek van Piet’ aanvullen met informatie over uw kinderen. Wat zijn de namen van uw kinderen, hoe oud zijn ze en hebben ze leuke hobbies? Daarnaast vinden de Pieten het leuk om complimenten te geven en positieve momenten aan te halen. Wellicht heeft uw kind pas een zwemdiploma behaald of lukt het hem/haar om nu zonder zijwieltjes te fietsen.

Die informatie willen de Pieten natuurlijk graag weten! Geef het aan ons door bij uw aanvraag maar probeer er rekening mee te houden dat de Pieten dit in de 2 tot 3 minuten kunnen vertellen.


LEVERTIJD & OPNAMES

We willen graag een mooie videoboodschap voor u maken, daarom vragen we de aanvraag tijdig in te dienen. Hierbij hanteren we de volgende data:

– Is uw aanvraag binnen
vóór 15 november , dan zorgen wij ervoor dat u de videoboodschap uiterlijk 20 november heeft ontvangen.

– Is uw aanvraag binnen
vóór 4 december, dan zorgen wij ervoor dat u de videoboodschap uiterlijk 4 december heeft ontvangen. 

De videoboodschap versturen wij via WhatsApp, waardoor deze eenvoudig is te openen via uw telefoon. Zorg er dus voor dat u bij de aanvraag een mobiel telefoonnummer vermeld waarop u via WhatsApp bereikbaar bent.